Nybyg, renovering og ombygning

Renovering og ombygning

Skal du have hjælp til nybyg, renovering eller ombygning af din bolig eller bygning i Aalborg, Støvring og Svenstrup? Så står jeg klar til at hjælpe.

Jeg har mere end 20 års erfaring med både nybyg, renovering og ombygning. Derfor kan jeg helt sikkert også hjælpe dig med dit projekt. Jeg er selv bosat i Aalborg, og derfor betjener jeg også primært dette område. 

Jeg hjælper dog kunder i hele Nord- og Midtjylland med deres opgaver indenfor nybyg, renovering og ombygningsprojekter

Lad Coopers ApS klare opgaven. Kontakt mig for en snak eller for et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte mig på telefon 22 64 71 23, på mail Troelsdamborg@hotmail.com eller ved at udfylde kontaktformularen. Jeg ser frem til at høre fra dig.

Få dit tilbud her

Beskriv kort din opgave. Jeg vender tilbage med et uforpligtende tilbud hurtigst muligt