Tømrer i Aalborg

Brug for en professionel tømrer i Aalborg, der kan hjælpe dig med både det store og det lille tømrerprojekt?

Så står jeg klar til at hjælpe dig godt i mål med en god løsning. Mit navn er Troels Damborg, og jeg er indehaver af Coopers ApS. Med mig får du en alsidig og kompetent tømrer i Aalborg, der med mere end 20 års erfaring i branchen kan hjælpe dig med ethvert tømrerprojekt. Uanset om vi så taler om et enkelt vindue, der skal skiftes, eller en større villa, der skal totalrenoveres.

Du skal blot række ud til mig – så tager vi en uforpligtende dialog om dine behov.

Opgaver, jeg løser for dig

Hos mig får du løsningen på enhver tømreropgave, du måtte stå med. Alt lige fra det store projekt, der strækker sig over flere uger eller måneder, og til de små reparationer, der kan fikses på en enkelt time. Ja, her er der ingen opgaver, der er for store eller for små – og jeg påtager mig alle som én med den samme ildhu og målrettethed.

Herunder finder du en liste over typiske opgaver, som jeg som tømrer i Aalborg hjælper mine kunder med:

  • Lægning af nyt tag / tagrenovering
  • Lægning af ny træterrasse
  • Udskiftning af vinduer og døre
  • Renovering af hus
  • Køkkenmontage
  • Opsætning af hegn
  • Lægning af gulv
  • Opsætning af loft
  • Opførsel af carport eller garage

Og skulle du have en opgave, der falder uden for kategori, så rækker du bare ud til mig. 

Der er nemlig gode chancer for, at jeg stadig kan hjælpe dig – så lad os endelig tage dialogen.

Få en ærlig, kvalitetsbevidst service

Med min tømrerservice i Aalborg får du meget mere end blot færdige tømrerprojekter. For hvordan man kommer i mål med projektet kan være lige så vigtigt.

Hos mig får du en ærlig tømrer i Aalborg. Ærlighed er vigtigt – jeg går op i at overholde mine aftaler og budgetter. Og skulle der opstå slinger i valsen undervejs, så lover jeg dig at være gennemsigtig med det hele.

Derudover går jeg også op i at levere en høj kvalitet hver gang. Mine løsninger tåler kritiske eftersyn – også dem, der går helt tæt på med luppen. Med mig slipper du for sjuskede og halve løsninger, og får den kvalitet, du betaler for.

Lad Coopers ApS klare opgaven. Kontakt mig for en snak eller for et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte mig på telefon 22 64 71 23, på mail Troelsdamborg@hotmail.com eller ved at udfylde kontaktformularen. Jeg ser frem til at høre fra dig.

Få dit tilbud her

Beskriv kort din opgave. Jeg vender tilbage med et uforpligtende tilbud hurtigst muligt